Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά.

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Ντανστ και παραγωγό τον Τζορτζ Κλούνεϊ







Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά ο Γιώργος Λάνθιμος το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα, αφού όπως ανακοινώθηκε θα σκηνοθετήσει μία σειρά για λογαριασμό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου AMC, έχοντας πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Emmy για τη δεύτερη σεζόν του τηλεοπτικού Fargo Κίρστεν Ντανστ και παραγωγούς τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χέσλοφ, μέσω της εταιρείας τους Smokehouse Pictures. 



Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία 60λεπτων επεισοδίων, με τίτλο "On Becoming a God in Central Florida" που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90 και ακολουθεί την Κρίσταλ Γκιλ, μια υπάλληλο του θαλάσσιου πάρκου του Ορλάντο που χήρεψε πρόσφατα και έμεινε χωρίς χρήματα.

 Η σειρά θα ακολουθεί την δεύτερη προσπάθειά της να αναρριχηθεί στις βαθμίδες μιας εταιρείας-πυραμίδας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, της ίδιας εταιρείας που ευθύνεται για την οικονομική της καταστροφή στην οποία έχει επέλθει. 

 Το σενάριο υπογράφουν οι Ρόμπερτ Φούνκ και Ματ Λάτσκι, οι οποίοι μαζί με όλους τους προαναφερθέντες συντελεστές Λάνθιμο, Κλούνεϊ, Χέσλοφ και  Ντανστ θα αναλάβουν και την εκτέλεση της παραγωγής. 

πηγή: cine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου