Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ο νέος Han Solo μάλλον θα έχει έναν γνωστό μέντορα


Star Wars: ο νέος Han Solo μάλλον θα έχει έναν γνωστό μέντορα


Ο Woody Harrelson υπήρξε τόσο επιτυχημένος ως μέντορας της Katniss Everdeen στα Hunger Games, που όλα δείχνουν ότι αποκτά καινούριο νεαρό μαθητευόμενο, ο οποίος ακούει στο όνομα Han Solo.
Σύμφωνα με το Variety, ο Woody Harrelson αυτήν τη στιγμή αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τον ρόλο του μέντορα του αγαπημένου μας πιλότου και λαθρέμπορου Han Solo, τον οποίον θα υποδύεται ο Alden Ehrenreich, για τις ανάγκες της άτιτλης Star Wars Anthology ταινίας για τον Han, σε σκηνοθεσία Phil Lord and Christopher Miller.

Σύμφωνα και με το Hollywood Reporter, παρόλο που η Disney δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες, η επιλογή του Harrelson φαίνεται όλο και πιο πιθανή. Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Disney είχε αρχικά στα υπόψη και τον πάλαι ποτέ Σκοτεινό Ιππότη aka Batman, Christian Bale

O Woody Harrelson ως Haymitch Abernathy στα Hunger Games

Εξάλλου, αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για την πλοκή της ταινίας -εδώ δεν ξέρουμε καν τον τίτλο-  ο Alden Ehrenreich εντοπίστηκε πρόσφατα από fan να είναι για φαγητό μαζί με τον Harrison Ford (ο αληθινός Han Solo για πάντα), πράγμα που ερμηνεύθηκε από πολλούς, ως γεγονός ότι ο νέος Han Solo θα έχει μέντορα και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.



Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι στο πλευρό του τυχερού Alden θα βρεθεί η Emilia Clarke, πιο γνωστή και ως Daenerys Targaryen από το Game of Thrones και ο συμπαθής Donald Glover, γνωστός από το επικό Community, ο οποίος θα είναι ο νέος Lando Calrissian.

Επίσης μπορούμε να εικάσουμε με ασφάλεια ότι η ταινία εφόσον πρόκειται ουσιαστικά για origin story θα επικεντρωθεί στα χρόνια πριν ο περιβόητος διαστημικός λαθρέμπορος γίνει ο απρόσμενος ήρωας της Επανάστασης. Άλλωστε την κατάληξη του συμπαθή Han Solo, οι περισσότεροι την γνωρίζουμε από το Force Awakens και από τη μετέπειτα ανάλυση του JJ Abrams.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μετά τον Μάιο, ώστε να είναι έτοιμη στις 25 Μαΐου 2018, όταν και είναι η προγραμματισμένη πρεμιέρα της. Το σενάριο έχει αναλάβει ο βετεράνος των Star Wars, Lawrence Kasdan μαζί με τον γιο του, John Kasdan.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Alden Ehrenreich θα μπορέσει να αντεπεξέλθει ως νέος Han Solo, καθώς για πολλούς η γοητεία και δημοτικότητα του Harrison Ford είναι αξεπέραστη. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν ανησυχούν και τόσο πολύ στην Disney, είναι για την εμπορική επιτυχία της ταινίας, μιας και κάθε Star Wars προϊόν μοιάζει ασταμάτητο στο Box Office.

  


Χαρακτηριστικά, το Rogue One, μετά το εντυπωσιακό πρώτο Σαββατοκύριακο, συνεχίζει ακάθεκτο να σπάει ρεκόρ εισπράξεων, έχοντας σπάσει το φράγμα των 800 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι στιγμή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου